Billige ferier i Michigan

June 21 by admin

Billige ferier i Michigan


Michigan er en øvre Midtvesten stat med destinasjoner og anlegg for fritidsaktiviteter gjennom hele året; det er en mer rimelig alternativ til andre feriesteder i USA, som Florida, California eller Colorado. I løpet av sommeren, svømming og seiling muligheter er tilgjengelige fra strendene langs Lake Michigan og Lake Superior, og du kan delta i alpint og langrenn om vinteren.

Innendørs badeland

Innendørs badeland er favoritt ferie flekker i delstaten Michigan, spesielt for svømmeentusiaster som fortsatt ønsker å komme i vannet under statens strengt kalde vintermånedene. De fleste av Michigan innendørs badeland er i tilknytning til et hotell. Innendørs badeland destinasjoner inkluderer Great Wolf Lodge i Traverse City, som belaster bare $ 149 per natt for en familie suite; Best Western Sterling Inn i Metro Detroit områder, som har en egen 22 000 kvadratmeter badeland, med priser på $ 119 per natt; og Houghton Lake er Comfort Suites med priser på $ 89 per natt. (Alle priser er gjeldende fra november 2010.) De fleste av innendørs badeland omfatter store tube lysbilder, lat elver og store innendørs svømmebasseng.

Strender i Summertime

Lokalbefolkningen i Michigan viser til kysten av Lake Michigan som USAs "Third Coast" siden det kan skryte av mer enn 200 miles av sandbanke på sjøen østlige kystlinje. I motsetning til enkelte destinasjoner på Atlanterhavskysten, ingen inngangsbilletter eller pass er nødvendig for å få tilgang til strendene på Lake Michigan eller Lake Superior av Michigans øvre halvøya. Overnattingsmuligheter i nærheten Great Lakes omfatter campingplasser, som PJ Hoff State Park på Lake Michigan, som belaster $ 27 per natt for en RV campingplass, fra høsten 2010. Rimelige hoteller kan bli funnet i kystnære byer som Grand Haven, samt Marquette og Ontonagon på Lake Superior på den øvre halvøya.

ski Aktiviteter

Michigan gir rimeligere skianlegg for vintersport buffs som ikke ønsker å betale høye priser på feriesteder i Vail eller Lake Tahoe. Vintersesongen i Michigan går omtrent fra november til april, avhengig av hvor mye snøfall. skisteder Downhill er Crystal Ski Resort i Nord-Michigan, som gir pakker for losji og ubegrenset tilgang til alpinbakker og langrennsløyper for $ 79 per natt per november 2010. En annen billig destinasjon Big M langrenn rekreasjonsområde , som er en frivillig-opererte resort i Manistee National Forest. Entre er gratis for gjester, men anlegget har be om at du gjør en donasjon hvis du bruker feriestedets stier. Begge skistedene tilbyr utleie og leksjoner.

Related Posts