Billige ferier i Asia

November 25 by admin

Billige ferier i Asia


Asia, verdens største kontinent, og tilbyr en utrolig variasjon i kultur og natur. Fra India, med sin utrolige Mughal arkitektur og fantastiske kystlinjer, til Kambodsja, med sine jungelen ruiner og god mat, til Mongolia, med sine store vidder og spennende historie - hver av kontinentets land besitter sine egne unike attraksjoner. Bortsett fra prisen på flyreiser kan reise i Asia være billig; Men å finne den beste verdi for pengene budsjett reisemuligheter kan være utfordrende. Nedenfor er en liste over noen av de beste billige ferier i Asia.

Indiske Horizons - reisebyråer og turoperatører

Billige ferier i Asia

Nøye planlegging er nødvendig for å få mest mulig ut av en tur til India.

Reiser i India på et budsjett kan sikkert være lett på lommeboken, men hvis venstre til siste øyeblikk, kan fort vise seg å bli et mareritt. Indian Horizons tilbyr en utmerket ressurs for å søke ut og arrangere budsjett ferier i India. De turoperatører tilbyr en alt-i-ett-ressurs til å bestille fly, hotell, og velge fra et bredt spekter av forhåndsarrangerte turer - inkludert naturstier, yoga turer og bryllupsreiser.

Indiske reisebyråer og turoperatører

+ 1-347-468-8595

www.tsiindia.com

Kina Tours

Billige ferier i Asia

Kina har blitt et populært reisemål for budsjettreisende.

Kina Tours er et anerkjent reiseselskap som tilbyr gode pakkereiser til mange av de mest fantastiske steder i Kina. Selskapet tilbyr gruppe og private turer til kinesiske byer som Beijing og Shanghai, til kulturelle attraksjoner som Den forbudte by og Den kinesiske mur, og naturområder som Yangtze-elven. Turer varighet kan variere fra 4 dager til 16 dager og over. Prisene varierer fra $ 235 til over $ 2500, og er avhengig av sesong, varighet og antall individer.

Kina Tours

888-410-4111

www.chinatour.com

Wild Thailand

Wild Thailand er et Bangkok-baserte tour selskap som tilbyr forhåndsarrangerte og skreddersydde opplevelsesturer over Thailand. Selskapet tilbyr øko-turer, fugletitting turer, hill stamme turer, kajakk og kanoturer, og mange flere. Turer vanligvis krever et minimum av to medlemmer, og prisene kan variere fra $ 500 for en fem dagers trek blant Hill stammene, til $ 750 og oppover for en fem-dagers rafting tur.

Wild Thailand Ltd.

www.wildthailand.com

Vietnam Budget Tour

Vietnam Budget Tour er en Internett-ressurs som annonserer rimelige turer over Vietnam. Nettstedet tilbyr opplevelsesturer, turer i landets store byer, og turer tar i noen av landets mest stemningsfulle historiske monumenter. De fleste av turene på tilbudet krever et minimum av to personer, og prisene starter på $ 29 for turer i Hanoi, til $ 705 for en tur tar i noen av landets største nettsteder. Prisene på tilbudet varierer mellom sesongene.

Vietnam Budget Tour

84-487-26-274

http://www.vietnambudgettour.com

Solid Ways Travel Agency

Billige ferier i Asia

Mongolia er et budsjett reisende drøm.

Solid Ways er en anerkjent reisebyrå som tilbyr rimelige turer over Mongolia. Et datterselskap av Selena Travel Group, selskapet tilbyr øko-turer, dyreliv turer, festivalturer og historiske turer. I tillegg nettstedet har mye nyttig informasjon om visum, flybilletter til og fra landet, overnattingsmuligheter, og guider. Prisene på turer kommer inn på rundt $ 500 for en person på en tre-dagers tur, eller $ 240 per person i en gruppe. Prisene varierer ikke mellom sesongene.

Solid Ways Travel Agency

+ 976--701--70--99

www.mongolia-tours.com

Related Posts