Best Hårfarge for Skin Tone

May 14 by admin

Best Hårfarge for Skin Tone


Selv om en bestemt hårfarge kan se fantastisk på noen andre, kan det ikke gjøre hoder slår når du bruker samme farge. Sjansen er din hud toner er forskjellig fra den personen som hårfarge du beundrer. Akkurat som formen på ansiktet ditt påvirker din frisyre, tonen i huden din påvirker hårfarge. Hudfargen er den viktigste faktoren i å velge en hårfarge som du vil se ditt beste i en farge som fungerer med din naturlige hudfarge.

Identifikasjon

Hudfargen er betegnelsen som brukes for å beskrive hudens varme eller kulde. For eksempel, varme farger skins har gule, røde eller fersken undertoner, mens kule skins har undertoner av rosa, blå eller fiolett. Selv complexions kan variere fra mørk og oliven til rettferdig og lys, er i utgangspunktet hudtoner gruppert i to kategorier - varme og kalde. Mens mange folk lett kan finne ut om de har en varm eller kald hudtone, andre kan ikke være sikker før de vurdere noen faktorer.

Wam hudfarger

For varme hudtoner, vurdere disse spørsmålene. Har du hud som er mest tan, gull eller peachy? På den annen side, gjør huden din har grønnlige eller kanel undertoner? Visste barndommen hårfarge varierer fra jordbær blondt eller brunt til rødt eller dyp brun med gylden eller røde høydepunkter? Hvis ja, så din hudtone anses varm. Andre attributter for varme hudtoner inkluderer øyenfarge. Hazel, gyllenbrune eller rødbrune øyne eller øyne som har en gull eller brun flekk viser varm hudtone.
Varme farger håret inkluderer de med avstøpninger av gul, gull eller gult. Gylne nyanser inkludere farger som karamell og bronse

Cool hudfarger

Personer med kule hudtoner har armer som vises blålig når den holdes ved siden av hvitt papir. Øyenfargen kan variere fra blå, hassel eller grå til svært mørk brun. Som barn, kan folk med kule hudtoner har hår farger som spenner fra mørk blond, blek blonde til mørkt og mørkt medium brun og svart uten gylne høydepunkter når i sollys.
Hvis huden din tone er kult, så kule hårfarger vil gjøre at du ser ditt beste. Cool hårfarger er aske blondiner og brun til svart.

betraktninger

I tillegg vurderer din opprinnelige hårfarge og hud, en annen metode for å bestemme hudfarge er ved å undersøke armen årer. Mens årer vises blå farten med kule hudtoner, vener med en grønnaktig telt tilhører mennesker med varme hudtoner.

Misforståelse

Det er antatt av mange mennesker at hvis du ikke har blondt hår som et barn du vil ikke se bra ut som en blond. Men dette betyr ikke at du ikke har blondt hår. Hvis huden din tone utfyller en blond nyanse, så vil det fungere. Men spør en profesjonell for råd før du tar en beslutning eller velge en nyanse.

Advarsel

Ikke bli lurt av bilder på hårfarge bokser. I stedet bruker de fargeprøver samt beskrivelsene.

Related Posts