Best Cruises fra San Diego til Hawaii

January 28 by admin

På tross av den økonomiske nedgangen, fortjener alle litt tid for hvile og avslapning, og det kan bare være den beste investeringen du kan gjøre i deg selv akkurat nå. Et cruise er en flott ferie for hele familien eller for bare dere to for en romantisk stevnemøte. Hawaii er ofte oversett som cruisedestinasjon, men hvis du er i nærheten av West Coast, vil du kanskje vurdere disse flotte cruise fra San Diego til Hawaii.

Geografi

Holland America, Celebrity og Princess tilbyr de beste 14-netters cruise fra San Diego til Hawaii. De inkluderer vanligvis en dag stopper på Hilo, Lahaina, Nawiliwili Kauai, Honolulu, Kona og noen ganger også Ensenada. Holland America tilbyr også den beste lenger, Sør-Stillehavet cruise, som varer 30 dager, som også inkluderer de eksotiske steder i Bora Bora, Moorea og Nuka Hiva. På grunn av den lenge (4 dager hver retning) det tar å komme seg fra San Diego til Hawaii, det er ikke noen kortere alternativer tilgjengelig.
Av de børsnoterte Cruise Lines, er Holland America best kjent for sin enestående service, luksuriøse skip og god servering.

Tidsramme

Den mest populære tiden for cruising er om vinteren når familier ta lengre ferier enn Thanksgiving og jul. Husk at på cruise fra San Diego til Hawaii, vil du være på sjøen for 4 dager før du ankommer øyene, deretter en annen 4 dager på returen. Du bør seriøst vurdere hvis mindre barn kan håndtere blir sequestered på en båt for dette over lengre tid, eller du og din betydelige andre for den saks skyld.

fordeler

Blant de mange fordelene med cruising er de mange matopplevelser, imøtekommende service, svømmebasseng, mange barer, 24-timers romservice, Internet options og filmer samt førsteklasses show og kasinoer. Og for mange, kan prislappen synes svimlende, men husk at du betaler for hele cruise opp foran, slik at bare din drikkevarer, tips og Internett kostnader å stri med når du kommer hjem. Alle disse skipene har om bord spas med fantastiske tilbud som ansiktsbehandlinger, massasje, varm stein terapi og boblebad.
På land kan du utforske severdighetene og lydene av Hawaii med sine fjell, vulkaner og flotte hvite sandstrender. Snorkling, dykking, fiske, båtturer, fotturer, shopping og bading i fossefall er blant de mange utflukter du kan nyte mens i havn.

Misforståelse

Selv om du vil bli cruising på en state-of-the-art fartøyet, må du huske på at ikke alle er i stand til å håndtere de sporadiske sveller og kan oppleve sjøsyke. Skipets mannskap og medisinsk personell er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg bør du blir syk.
I tillegg hyttene er ganske liten. Heldigvis er de ikke lenger de "køyeseng" tilbud de en gang var, men de er fortsatt betydelig mindre enn de fleste master-eller gjesterom i hjemmene. Hvis du har problemer med klaustrofobi, be om en balkong, som gir et fint sted å sitte i frisk luft og nyte havet.

betraktninger

Hvis du aldri har cruiset før, kan det være lurt å vurdere å starte ut på en kortere cruise for å se om du er godt egnet for det. Det er noen 3-dagers cruise fra San Diego til Mexico som kan gi deg et bedre inntrykk av om du vil nyte en omstendelig, 14- eller 30-dagers Hawaiian cruise.

Related Posts