Beauty tips for unge tenåringer

July 17 by admin

Ser stor i disse dager er enkelt med alt av kremer, lotion, pudder og andre produkter på markedet. Alle disse produktene er stor, men ikke alle tenåringer har tid, penger eller kompetanse til å bruke dem. Den gode nyheten er at du kan ha en fabelaktig utseende uten å bruke en rekke produkter, eller bruke en masse tid og penger. Her er noen nyttige tips for å holde deg ser ditt beste.

Få din Beauty Sleep

Vi har alle hørt våre mødre sier det, og det er sannheten. Å få nok søvn hver natt virkelig gjør en forskjell i hudens utseende. De fleste mennesker trenger åtte timers søvn hver natt, men noen trenger mer og andre kan komme unna med litt mindre. Gi det et forsøk. Få full åtte timers søvn i kveld og sjekke ut hvor mye bedre huden din ser ut i morgen. (Bonus: Få nok søvn er bra for mer enn bare huden din.)

Drikk mye vann

Kroppen din trenger vann for å holde seg hydrert og for å skylle bort giftstoffer i systemet. Det holder dine organer sunn og siden huden er det største organet du har, er det bare fornuftig å drikke nok vann. Igjen, noen mennesker trenger mer vann og andre trenger mindre avhengig av hvor aktiv du er, hvor mye du veier, etc. Hvis du ikke ønsker å gjøre regnestykket, bare stokk med 8x8 regelen. Dette betyr at hver dag du drikker åtte 8 oz. glass vann hver dag for å se at du holder deg hydrert. Å drikke nok vann hver dag vil gi betraktelig bedre utseendet på huden din.

Wear Sunscreen

Hvis du legger noe annet til din skjønnhet regime, legger solkrem. Solkrem beskytter huden mot solens skadelige stråler, og ingenting kan alderen din hud som solen. Komme inn i vanen med seg solkrem når du er ung vil ikke bare bidra til å forebygge hudkreft, det vil holde huden din ser ung og frisk i årene som kommer.

fukte

Moisturizing hindrer all hud, både i ansiktet og kroppen, blir tørr og flassende. Det forbedrer også hudens elastisitet og struktur og, igjen, bidrar til å hindre for tidlig aldring av huden. Plus, kremer kommer i en rekke av dufter, slik at den kan fungere som din daglige parfyme.

Ikke Sov i din makeup

Sminke kan tette porene og kjedelig din hudfarge. Iført den for et par timer er vanligvis ikke et problem, men når du sover i det, kan det føre til noen alvorlige skader. Huden din vil fortsette å absorbere sminken hele natten mens du sover, svekke det og tillater bakterier å avle og multiplisere på huden din. Når alternativ til å sove i din makeup er en enkel vask før sengetid, hvorfor ikke bare ta seg tid til å gjøre en rask vask og fuktighetskrem før sengetid? Du huden (og putevar) vil takke deg.

Related Posts