Beach Theme Meny Ideas

February 16 by admin

Beach Theme Meny Ideas


Strender tilbyr en svært avslappet tilbake atmosfære og med bakgrunn av bølger, sand og sol, kan du kombinere herlige menyer med andre spill og aktiviteter. Nøkkelen til menyen planlegging begynner med å avgjøre om du skal forhånds lage mat, tilberede den på stranden eller en kombinasjon av begge. Dette hjelper deg å bestemme mengden av kjøkkenutstyr og kjølere du trenger når du ankommer på stedet. Den gode nyheten er at uansett ditt valg, planlegger en strand Menyen er ganske lett når du har et bestemt fokus.

Sensasjonelt Seafood

Med surfe bryter sammen som en del av innstillingen, er det naturlig å tenke på sjømat. Rå muslinger på en halv shell servert med agurk ingefær saus eller varm saus og smør gjør en velsmakende forrett for din fest. Følg dette med kalk reker på grillspyd ispedd cherrytomater for farge og litt sødme. Din hovedrett kan være en herbed kveite. Gjør aluminium lommer for kveite hjemme og strø bitene med sitron pepper og hvitløk. Koker over en liten bærbar grill eller bål. For smak, legg en fersk skive mango eller oransje til lommen like før matlaging. For snacks, ta med gummy fisk og fiske formet kjeks. Dessert er egentlig opp til deg, men se til elementer som ikke vil smelte lett under service.

bonfire Grilling

Som dagens lys minker, gjør et bål grill et fantastisk sted å varme opp, synge og spise god mat. En bål gir menyen smokiness. Ta med en grill overflate med deg og holde brannen lavt før etter du er ferdig med matlaging. For en forrett, og tilbyr et utvalg av sunne vegetabilske kebab som forlater god plass til hovedretten. Alternativt, suge ferske aks i vann; åpne en side nøye å legge i litt smør og urter; og deretter lukke den opp for å sette på bålet.
Vurdere å tilby noen pre-forberedt finger mat som du kan passere rundt, som brød pinner raskt re-varmet på bålet eller marinert sopp. Som hovedrett, kommer kylling til tankene. For mattrygghet formål, par-koke kylling hjemme. Transportere kyllingen i zip-lock poser fylt med din favoritt marinade, holde dem godt omgitt av is til måltidene. Renne rett før steking. Til dessert, lage s'mores med graham kjeks, marshmallows og gourmet sjokolade. Til slutt bør du vurdere en skål på slutten av kvelden med en treffende navnet alkoholholdig drikke: Sunset on the Beach.

Picnic Blanket Fare

Siden du sannsynligvis allerede har et teppe pakket for en dag på stranden, gjøre bruk av det ved å tjene opp en piknik-menyen. Fyll en isolert picnic kurv med ting som fingersmørbrød, en antipasto salat, friske bær, en flaske vin eller vann med kullsyre, fransk Brie som elsker varme og søte eller salte terter. Andre bærbare elementer befitting innstillingen og temperaturer inkluderer wraps, krydret nøtter og kanskje en kald dilly linse salat. Alternative drikke alternativene inkluderer hjemmelaget lemonade, mint is-te og mint juleps.

Ready Made Road Trip

Den ferdige biltur meny lever opp til navnet sitt. Du forbereder alt hjemme, hoppe i bilen og kan tjene maten så snart du kommer på stranden eller når som helst etterpå. Fordelen med denne menyen er ikke bærer tonn mat forberedelse verktøy med deg, noe som er spesielt hyggelig når du har en økonomi-størrelse bil. Realistisk vil du bare trenger dine edibles, kjølere med is, servering og bestikk og potensielt noen sauser å runde alt ut.
For det samlede edibles, tenke på mat som du liker så mye kald som varm. Kylling eller pølse begge kommer til tankene for hovedrett muligheter. Andre ideer inkluderer hummus og kjeks, fem bønne salat, Scotch egg, pita fylt med Gouda og spirer, asiatiske noodle salat og skinke biff.

Related Posts