Baskiske Restauranter i Seattle-området

December 6 by admin

Baskiske Restauranter i Seattle-området


Med hundrevis av restauranter som representerer et bredt spekter av internasjonale retter, er Seattle en mat elskers byen. Tradisjonelt europeiske retter er spesielt godt representert, og baskisk mat er relativt lett å komme med for en by av Seattles størrelse. Baskiske kjøkken er ansett som den beste av Spanias mange kulinariske regioner og har en virvelvind av smaker ofte servert som tapas ( "små retter av Spania"). Enten du er i humør for lam kjøttboller, hvite spanske artisjokker eller Manchego ost, Seattles baskisk mat har noe å skjerpe appetitten.

The Harvest Vine

Dette stilfulle tapas restauranten tilbyr mange regionale spesialiteter fra Baskerland regionen i Spania. Med sin begrensede sitteplasser og enorm popularitet, The Harvest Vine er en tøff restaurant for å komme inn, men mange gjester ikke synes å huske stående i baren som de fest på små tallerkener varme og kalde. Chef Joseba Jimenez de Jimenez serverer et appetittvekkende utvalg av tapas, inkludert stekt galicisk grønn pepper med havsalt, tradisjonell gazpacho, grillet vaktel med safran-mandel saus, anda etappe confit og grillet vilt serveres med østerssopp. Avslutt med en interessant olivenolje og hvitvin kake med stekt fersken eller en klassisk sjokoladekake med oransje kompott.

The Harvest Vine

2701 E Madison

Seattle WA 98122

206-320-9771

harvestvine.com

Olivar

Chef Phillipe Thomelin inkorporerer de to påvirkninger av hans oppvekst i Frankrikes Loire-dalen og har en katalansk bestemor på denne ekte baskisk restaurant rett over gaten fra Harvard Exit Theater. Her finner du kun de ferskeste sjømat, produsere og kjøtt tilgjengelig, som alle er forberedt med stor iver og fantasi og servert i en uformell, varm atmosfære. Start med en autentisk tapa forrett som havet kamskjell toppet med purre fondue og ristede pistasjnøtter eller Serrano skinke med syltet agurk. Til hovedrett prøve Olivar solide marinert lam indrefilet med grønn oliven tapenade, honning glasert andebryst med sommer squash eller grillet aubergine cannelloni. En full smaksprøver meny med vin motstandere er også tilgjengelig.

Olivar

Loveless bygning

806 E. Roy

Seattle, WA 98102

206-322-0409

olivarrestaurant.com

Bilbao

En opprinnelig fra kystbyen Bilbao i den spanske Baskerland, bringer Chef Juan Hontanilla smaker og oppskrifter av sitt hjemland til dette universitetet området Seattle restaurant. Dette svakt opplyst, selskapelig tapas bar og restaurant er populær filmen pågå mengden, selv om mange opphold i timevis, nyter den unike retter som bare en baskisk innfødte kunne produsere. Prøv Bilbaos varme tapas som varm spinat med ristet pinjekjerner og gylne rosiner, stekt geitost med søt løk, stekt red pepper chorizo ​​eller marinert blekksprut toppet med havsalt og spansk olivenolje. Eller gå for noen kalde platene som kjølt pan grillet tunfisk, medley av spanske oliven eller stekt paprika toppet med safran fløtesaus. Bilbaos vinkart har klassiske sangria og mange spanske viner.

Bilbao

4500 Ninth Ave NE

Seattle, WA 98105

206-547-5034

bilbaorestaurant.com

Related Posts