Baskisk Restauranter i Las Vegas, Nevada

June 22 by admin

Baskisk Restauranter i Las Vegas, Nevada


Unikt for sitt eget navn, baskisk mat er et kjøkken som var inspirert av de franske og spanske retter; den baskiske matlaging stil foretrekker sjømat og vanligvis består av en kombinasjon av bønner, kjøtt og kål. Enten du er gambling, spille golf eller besøke en av de mange show i Las Vegas, nyte noen baskiske spesialiteter på menyene på restauranter i Las Vegas.

Picasso

Picasso Restauranten ligger inne i Bellagio på Las Vegas Strip, og drives av Chef Julian Serrano, som tilbrakte mesteparten av sitt liv i Spania og Frankrike. Restauranten tilbyr en kunstnerisk opplevelse med Picassos kunstverk som dekor. Menyen avhenger av de ferskeste ingredienser som er tilgjengelig på markedet, og kan endres tilsvarende; noen elementer fra menyen inkluderer pan seared kamskjell og sautert kveite filet samt posjerte østers, varm vaktel salat og stekt due. Andre elementer på menyen inkluderer stekt Maine hummer og sautert rubinrød reker. Wine sammenkobling tilbys også mot en ekstra kostnad.

Picasso
3600 Las Vegas Boulevard South
Las Vegas, NV 89109
(888) 987-6667
bellagio.com/restaurants/picasso.aspx

Cafe Ba-Ba-Reeba

Café Ba-Ba-Reeba ligger også på Las Vegas Strip, og er kjent for sin tapas, paella og sangria. Noen av de mindre tapas tilbys på menyen inkluderer reker og egg salat på toast, geitost croqueta og kort rib fylt piquillo pepper; de vanlige tapa valgene har både varme og kalde valg som strekker seg fra krydder-crusted ahi tunfisk og huset marinert oliven til krydret poteter, fylte sopp og stekt tilgivelse paprika. Resten av menyen tilbyr en rekke valg, inkludert spanske kjøttboller, kylling empanada, sprø blekksprut og dampede blåskjell; også på menyen er spanske flatbreads med et utvalg av smaker.

Cafe Ba-Ba-Reeba
3200 Las Vegas Blvd. S.
Las Vegas, NV 89109
(702) 258-1211
cafebabareeba.com

Firefly

Firefly har to Las Vegas steder; en på Paradise og en beliggenhet i sentrum på Plaza. Firefly tilbyr et utvalg av varme og kalde tapas samt kjøtt, fjørfe og sjømat tapas å velge mellom. Gazpacho er tunfisk tartare og artisjokk toasts inkludert som kjølt tapas mens fylte datoer, stekt aubergine cannelloni og thai biff salat er noen av de varme tapas. Andre elementer på menyen er skinke og ost croquetas, kylling og lam grillspyd og filet mignon skyveknapper. Noen av desserter inkluderer karamell puddingen, banan-nutella smørbrød og sitron-bær terter; har du også muligheten til å ha en dessert tallerken med en rekke valg på en gang.

Firefly
3900 Paradise Road
Las Vegas, NV 89109
(702) 369-3971
fireflylv.com

Firefly
1 Main Street
Las Vegas, NV 891 01
(702) 380-1352
fireflylv.com

Related Posts