Bartender Memorization tips

April 17 by admin

Bartender Memorization tips


Hvis du ønsker å være en bartender, må du huske en masse drikke oppskrifter. Tross alt, ønsker ingen bartender som ikke vet hvordan man lager en glatt brystvorte eller surfer på syre. Her er noen raske tips for å huske de forskjellige typer drinker.

Kjøp en Bartender Håndbok

Kjøp en bartender håndboken. Det er mange gode som er tilgjengelige, og det er ingen skam i å ha en guidebok hjemme for å studere. Faktisk kan en guidebok som som Mr. Bostons offisielle Bartender manualen eller Robert Hess Essential Bartender Håndbok hjelpe deg studien.

Del boken i seksjoner og forplikte deg til å memorere alle drinker i hver seksjon innen en bestemt dato. Prøv ut noen av de drikker. Ved å gjøre ulike drinker og da smaker dem, vil du bruke kinestetiske læring, som vil hjelpe deg å huske oppskrifter. Også har en fest med nære venner og spille bartender med dem. Kun få drinker fra den seksjonen du prøver å huske.

Bruk Flash Cards

Skrive navnet på drikken på den ene side og oppskriften på den andre. Gå gjennom flash-kort. Når du har lagret oppskriften på et kort, sett den til side og erstatte den med en ny.

Invester i en bartending skolen eller Korrespondansekurs

Det finnes mange flotte baner og skoler tilgjengelig for de som ønsker å tjene til livets opphold som bartender. For eksempel, ABC Bartending School tilbyr mange klasser over hele USA som gjør National Bartending School. Online programmer inkluderer Bartending Online og bartending College Online.

Selv om du ikke betaler for et kurs eller opplæringsprogram, kan du ta drikke navn og oppskrifter på en kassettspiller eller en MP3-fil. Spille av filen tilbake mens du venter i kø, riding en buss, eller lage middag. Gjentagelsen vil hjelpe deg å huske drikke oppskrifter.

Related Posts