Barnevennlig restauranter i NYC Times Square

March 1 by admin

Barnevennlig restauranter i NYC Times Square


Times Square i New York City har mye å tilby barn og ungdom, fra Toys R Us (komplett med et pariserhjul, en 20-fots animatronic T-Rex og en life-sized Barbie Dream House) til turer i MTV Studios for de eldre barna. Etter en dag fylt med shopping og sightseeing, Times Square har også flere barnevennlige restauranter for familier å slappe av og ta en matbit.

Ruby Foo Dim Sum og Sushi Palace

Med lyse farger og oppmerksomhet gripe tak Chinatown-stil, har Ruby Foo slags atmosfære sikker på å behage barna. Dim sum og sushi er ikke nødvendigvis appellerer til alle barn, og det er derfor Ruby Foo tilbyr en barnevennlig meny med grillet ostesmørbrød og pølser. For barn og voksne med bredere ganer, menyen på Ruby Foo inkluderer et bredt utvalg av kinesisk, japansk og andre asiatiske klassiske retter.

Ruby Foo Dim Sum og Sushi Palace
1626 Broadway
New York, NY 10019 + 7408
(212) 489-5600
www.brguestrestaurants.com

Becco

For familier flere i humør for pasta og hvitløk brød, har sitt nebb italienske restaurant flere parti pakke alternativer og tilgjengelige selskapslokaler for grupper av alle størrelser. Restauranten har en alt-du-kan-spise pasta spesielle med tre pasta med antipasto eller salat hver kveld - en stor verdi for familier.

Becco
355 West 46th St (8th Ave)
New York, NY 10019
212-397-7597
www.becco-nyc.com

Virgil Real Barbecue

Ingenting sier familien middag mer enn en heaping plate av rotete grill, som er akkurat hva som er på menyen på Vergils Real Barbecue. Med sørlige fare - for eksempel kyllingvinger, pommes frites, løkringer, kjeks, og dusinvis av grillet kjøtt og sjømat - alle barn vil være i stand til å finne noe han elsker. Vergils har en festlig, uformell atmosfære, så det er ikke nødvendig å sette på fancy klær til middag her.

Vergils
152 West 44th Street (Bdwy / 6th Ave)
212-921-9494
www.virgilsbbq.com

Related Posts