Barne restauranter i Minneapolis

November 8 by admin

Barne restauranter i Minneapolis


US Census Bureau siterer Minneapolis som Minnesota største by med en befolkning på over 372 000. Barn under 18 år utgjør 22 prosent av dette nummeret. Med denne statistikken i tankene, er det fornuftig at Minneapolis har en rekke restauranter som imøtekomme til familier - og barn spesielt. Når de bestemmer seg for en restaurant for å ta barna, vurdere miljø, meny og nabolag attraksjoner.

Christos Greek Restaurant

Disney Family priser Christo restaurant som «utmerket». Innredningen og miljøet er ikke fancy; det er i en eldre bygning med vanlig møbler. Den drikke stasjon er tydelig synlig, men du får kid-vennlig service i retur. Servere gi barna fargestifter, og de er oppfordret til å tegne og farge på papiret duk for å holde dem okkupert til maten kommer. Spesialmenyelementer glede alle i familien, og inkluderer moussaka, gyros, falafel og shish kebab. De tjener også familie størrelse deler for å dele, som er praktisk hvis du har en liten en som har øyne er større enn magen. Merk at dersom du ønsker å bestille en familie måltid, må du gjøre reservasjoner på forhånd. Restauranten ligger på Minneapolis ' "Eat Street", oppkalt etter sitt mangfold av spisesteder. Andre attraksjoner inkluderer Walker Art Center og Music Box Theater, slik at du kan stoppe etter en underholdende ettermiddag med familien.

Christos Greek Restaurant

2632 Nicollet Ave.

Minneapolis, MN 55408

christos.com

Adrians Tavern

Adrian funksjoner hva de fleste foreldre trolig sette pris på veldig mye i en barneklubb restaurant - et spill rom som inneholder Bowling Lane simulatorer, flipperspill og videospill. Adrians stolt av sin familie setting, ønske deg velkommen med glødende drikke skilt, skinnende boder og klassisk diner innredning. Se etter typisk gutt menyelementer som makaroni, pølser og kylling anbud. De tilbyr også 17 forskjellige sider å velge mellom og et utvalg av hamburgere, inkludert en halv pund "Juicy Juice" Tyrkia burger, en vegetarisk burger og "Dan" burger med ost og surkål. For en spesiell gutt godbit, prøv 1919 root beer, svart kirsebær, druer, appelsin eller krem ​​brus. Restauranten ligger på en Chicago gate med mange små butikker, slik at du kan ta en tur med barna etter måltidet. Adrians er svært rimelig og tilbyr take-out.

Adrians Tavern

48th og Chicago Ave S.

Minneapolis, MN 55417

612-824-4011

adrianstavern.com

Fuji Ya

Selv om ikke beskrives som bare en gutt restaurant, gir Fuji Ya liten rispapir skjermet private rom og gulv sitte perfekt for pleie personvern eller holde en sovende baby bort fra støyende travelhet som vanligvis følger med å spise ute. Siden rommet er vedlagt, trenger du ikke å jage pjokk rundt restauranten eller bekymre seg om en høy stol. Restauranten er innbydende, med varm oransje vegger og ambient belysning. Du tar av deg skoene når du skriver inn denne uptown etablissementet, som besøkes av hipstere. Det omkringliggende området er egentlig ikke barnevennlig, men restaurantens service og atmosfære tillate foreldre å nyte noen sushi og drikke og gir mulighet til å introdusere barna til nye matvarer og lære om ulike kulturer.

Fuji Ya Sushi

600 West Lake St.

Minneapolis, MN 55408

612-871-4055

fujiyasushi.com

Related Posts