Barnas togturer i Indiana

March 18 by admin

Barnas togturer i Indiana


Indiana tilbyr mange historiske tog verft og museer catering til familieopplevelser. Nyt en familietur, eller planlegger ditt barns bursdagsselskap, med en unik opplevelse som vil glede alle gjester. Flere av Togturer Indiana tilbud ta deg gjennom landskapet i Indiana - gjennom landbruksområder og nasjonale skoger. På disse rides, vil du bli tatt tilbake i tid og gjenoppleve historien i Midtvesten.

Carthage Knightown Shirley Railroad

Ta en tur på de historiske tog på Carthage jernbanen. Per vinteren 2011, togturer er tilgjengelig fra mai til oktober på fredager, lørdager og søndager. Togene går fra Knights, Indiana. Bordbestilling anbefales. Ta barnet på en togtur til et gresskar patch i oktober eller leve gjennom en reenactment av en vill vest tog ran på toget ran turen. Barn under 3 ri gratis. Gruppe priser er tilgjengelig for grupper på 20 eller mer.

Whitewater Valley Railroad

Whitewater Valley Railroad tilbyr daglige historiske togturer. Per februar 2011 mange turer området tilgjengelig som vill vest tog, en påskehare togtur, den dag ut med Thomas Tank motoren ride, og Santa Claus turen. Lei tilhengeren for ditt barns bursdagsselskap. Toget er tilgjengelig for grupper på 20 eller mer, og har begrenset tilgjengelighet; reservere tidlig. Toget er også tilgjengelig for charter for spesielle anledninger. Gruppe priser for de vanlige tog tidsplaner er tilgjengelig for grupper på 30 eller mer.

Indiana Transportation Museum

Indiana Transportation Museum er åpent året rundt, som i 2011, med togturer tilgjengelig fra mai til oktober og spesielle arrangement ritt i desember. Museet er en non-profit organisasjon og medlemskap er tilgjengelig. Fra korte turer til festivaler, vil togturer glede barn i alle aldre. Museet har tog motorer som spenner tiår; det underholder alle med et historisk blikk på historien til tog i Amerika. Skoleprogrammer er også tilgjengelig for ekskursjoner eller utflukter.

French Lick Scenic Railway

De French Lick Scenic Railway ritt tar i underkant av to timer, og reiser 20 miles, rundtur. Togreisen gir utsikt over Hoosier National Forest, de 2200-fots Burton Tunnel og kalkstein rockcuts. Per 2011, togene kjøres fra mars til desember. Spesielle rides er tilgjengelig og inkluderer påskeharen rides, tog ran, en dessert tog og turen Polar Express. Du kan oppgradere til stue sitteplasser med førsteklasses billetter. Det anbefales at gruppene kjøpe billetter sammen som setene er tildelt. Barn under to ride gratis.

Related Posts