Barnas juleaktiviteter i New Orleans

March 5 by admin

Barnas juleaktiviteter i New Orleans


Samfunnet sammenkomster og feiringer er ikke begrenset til Mardi Gras i New Orleans. Post-Katrina New Orleans fremdeles skryte av en festlig by fylt med lys, julesanger og mat ulik noen annen by i verden. Det er mange aktiviteter for barn å nyte i jula som anses New Orleans tradisjoner.

Feiring i Oaks

Sett på den verdensberømte Canal Street, Celebration i Oaks dekorerer ruvende eiketrær langs gatene. Belysningen stopper ikke med de majestetiske trærne; det strekker seg til noe og alt som vil holde et lys. Mr. Bingle, en to-etasjers snømann, presiderer over feiringen som en laser lysshow blir presentert hver kveld. Barn kan nyte lysene mens de venter i kø for å fortelle i Santa hva de ønsker for julen.

Caroling i Jackson Square

Caroling i Jackson Square er en tradisjon som har pågått i mer enn 60 år. Alle er velkomne til å delta, med stearinlys og sang ark delt ut som du går inn på torget. Den caroling ledes av Patio Planters, Social and Garden Club av det franske kvarteret. Dette er et gratis arrangement som barn elsker å bli med, synge noen favoritt julesanger og lære nye.

Gingerbread Junction

Julen er bare ikke jul uten et pepperkakehus. The Louisiana barnemuseum går videre med en hel pepperkaker verden kalt Gingerbread Junction. For de fleste av desember måned, kan barna nyte lage pepperkakehus. Det er andre håndverk knyttet til høytiden på museet for barna å nyte, samt en pedagogisk skjerm, "Holiday Tradisjoner Around the World", der barna kan se hvordan julen feires i ulike deler av verden.

Cajun Cringle Mingle

Sheraton New Orleans har en årlig begivenhet som heter Cajun Cringle Mingle, hvor barna kan nyte et interaktivt teater og dukketeater. Unge mennesker liker varm sjokolade med pisket krem ​​og foreldrene drikker gløgg mens du ser på show, lytte til julesanger eller gjør håndverk. Reservasjoner er nødvendig for denne hendelsen, og det er en inngangsbilletten.

Related Posts