Barn Gruppe måltid ideer

September 30 by admin

Barn Gruppe måltid ideer


Barn er notorisk kresen eaters, spesielt når det kommer til sunn mat som frukt og grønnsaker. Selv om det er vanligvis lett å få en gruppe barn til å spise sine desserter, kan det noen ganger være utfordrende å lokke dem til å spise resten av måltidet. Hvis du er vert for en gruppe barn, bør menyen din være barnevennlig i forhold til hvordan det smaker, og hvor lett det er å spise.

Lag din egen Pizza

Engasjerende barna i måltidet-making prosessen er en måte å sikre at de vil være mer glade for å spise maten. Pizza er ett valg som er lett å tilpasse, kokker raskt og er likt av de fleste barn. Når vertskap for en stor gruppe barn, bør du være så forberedt som mulig før du begynner fordi barna vil begynne å handle opp når de må vente for lenge. Ha deigen klar på forhånd, og satt opp stasjoner rundt i rommet for hvert barn. Hver stasjon skal ha en bit av deigen på aluminiumsfolie med barnets navn skrevet på folien. Fyll skåler med saus, ost og kutt opp grønnsaker og legg et par boller av hvert element rundt i rommet. Når barna kommer, bør de være i stand til å finne navn og begynne å lage sine pizza med en gang slik at maten kan komme i ovnen raskt.

BBQ

En grill er en god idé for en gruppe barn fordi det kan gjøres utenfor, hvor barn er fri til å løpe rundt og mindre sannsynlighet for å gjøre et rot. Mens maten er matlaging, kan barna nyte utendørs, noe som betyr at de er mindre tilbøyelige til å klage på at de ikke kan vente lenger med å spise. Pølser er en barnevennlig valg; de koker raskt og er ikke dyrt. Pommes frites er en populær akkompagnement, men for en enda enklere valg, rett og slett satt ut potetgull og pretzels. Pickles og maiskolber er to grønnsaker som barn vanligvis liker å spise og kan spises uten bestikk.

Lag din egen Tacos

Gjør-det-selv tacos er et annet begrep som er engasjerende for barna, morsomt å spise og inneholder noen grønnsaker for å gjøre foreldrene glade. I likhet med pizza idé, bør du forberede før barna kommer for å gjøre arrangementet går greit og holde alle fornøyde. For dette måltidet, vil du trenge tacoskjell (plan for to per person), tilberedt taco kjøtt som er nedkjølt, oliven, strimlet salat, kuttet opp paprika, mais og andre fylle ingredienser som du ønsker.

Legg ut en eller to taco skjell på hvert sted innstilling. Langs bordet, plasserer boller av fyllet ingredienser. Når barna kommer, kan de gå rett til deres taco shell, fyll den og spise umiddelbart.

Related Posts