Baking Hjemmelaget Venison pølse i en Casing

September 22 by admin

Baking Hjemmelaget Venison pølse i en Casing


Hvis du er en elsker av jakt eller viltkjøtt, vil du vite at mye av hjortekjøtt er smakfull men for tøft for rask matlaging. Making slow-braisert viltretter gir en løsning på problemet. En annen er sliping vilt og kombinere det med svinekjøtt fett for å lage en smakfull pølse. Pølse patties kan rett og slett være stekt eller grillet, mens pølser i foringsrør er mer allsidig. For eksempel kan de bli bakt, men god teknikk er nødvendig for å holde dem fuktig og saftig.

Det grunnleggende

Det er ikke et umiddelbart åpenbare sammenligning, men pølser er snarere som majones. Hver er en emulsjon, en blanding av meget forskjellige stoffer som vanligvis forblir i suspensjon. Med majones er det olje, egg og eddik, og med pølse det er venison, svinekjøtt fett og smaksingredienser. Hvis du varmer majones, egg og fett separat og legge igjen en curdled, uappetittlig rot. Hvis du overcook din kjærlig forberedt vilt pølse, gjør fettet ut og etterlater en tørr, melete munnfull av bakken vilt. Unngå denne dire resultat krever en kunnskap om noen grunnleggende teknikker.

Forbereder Dine Pølser

Hvis pølse er i enkelte ledd, kuttet nok linker til måltidet. Hvis det er i en større casing, klippe en lang nok stykke fra spolen til å gi fire til åtte unser per kafeen. Bruk en tannpirker eller tuppen av en spyd å punktere casing hver to til tre inches, noe som gir et utløp for damp. Dette holder pølse fra sprengning mantelen, som ser skjemmende og kan føre til at det å miste fuktighet mens du lager den. Ordne pølser i en varmebestandig parabolen. Legge til en liten mengde av surkål, eller en matlaging væske som rød vin eller buljong, kan bidra til å forhindre pølsene fra tørking som de koker.

Baking Dine Pølser

Det er viktig å lage din pølser forsiktig, fordi høye temperaturer kan briste dine foringsrør, kok ut for mye fett og føre til at proteiner i vilt til kontrakt og seig. Dekk bake fatet tett med folie, for å felle den damp fra pølser og noen matlaging væske du har lagt til. Bake pølser ved 300 til 325 grader Fahrenheit i 25 til 35 minutter, avhengig av deres størrelse, inntil et instant-les termometer settes inn i midten viser en indre temperatur på 160 F. På dette tidspunkt er de mat sikker, men bør likevel være fuktig og saftig.

Browning

Slow ovn baking bevarer konsistensen og smaken av venison pølser, men det vil ikke brun kassene. Hvis du er en fan av de rike, krydrede smaker skapt av bruning, har du muligheten til bruning dem enten før eller etter koking. I begge tilfeller svi pølser raskt ved høy temperatur i en stekepanne eller på grillen. Rålekkert dem raskt brunes kassene og gir smak, men vil ikke kok pølse inni. Browning dem før baking er enklest for kokken, fordi husene er mer skjør etter baking og du er mer sannsynlig å rive en.

Related Posts