Baking Hjemmelaget brød

March 30 by admin

Duften av nybakt brød gjør selv de mest karbohydrat-resistente dieter sulten. Det finnes mange typer brød for å gjøre, fra hel-hvete brød til rosin brød og challah. Brød gjør maskinen reduserer krefter involvert i brødbaking. Baking hjemmelaget brød er ikke så vanskelig som det kan virke.

Riktig Ingredienser og Bakeutstyr

Ved steking av hvilken som helst type av brød, er det nødvendig å kjøpe egnede ingredienser. Det er ingen grunn til å kjøpe en fancy, dyre mel. Spar penger ved å kjøpe et generisk merke hvis du vil. Det finnes mange forskjellige typer mel, inkludert hvitt, hvete, rug, ris og til og med flatbrød av mel. Bare velg den oppskriften du velger, sjekk for å se hva som mel er nødvendig og kjøpe riktig mengde. Du trenger gjær for noen selv stigende brød. Kjøp gjær på et supermarked eller mat-spesialitet butikken. Når du har alle ingrediensene, må du kontrollere at du har riktig bakeware. For en standard brød, trenger du en 9-by-5 ​​tommers brød pan. Den pan kan være metall eller glass. For en rund form, trenger du en stekeplate. I tillegg trenger du en stor bolle med et rent kjøkkenhåndkle å drapere over bollen når deigen stiger. Hvis du bruker et brød maskin, vil du ikke trenger alle disse elementene. Generelt sett, et brød maskin krever bare riktig ingredienser og flouring brød pan. Enten du bruker et brød maskin, eller ikke, sørg for å ha en avkjøling rack å sette ditt fullt bakt brød når brødet er ferdig.

Etter en oppskrift

Ved steking av brød, er det viktig å følge oppskriften nøyaktig som anvist. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i en hard, bløt og / eller skjev brød. Derfor, sørg for å bruke egnede måleverktøy som måleskjeer og målekopper; nøyaktige målinger er avgjørende. Bruke et mel sikten i begynnelsen av oppskriften. Deig forberedelse krever flere repetisjoner av at brød å stige, så punching det ned. Hvis deigen ikke er forberedt akkurat som kreves, vil ikke brødet heve og bake riktig.

lagring Brød

Når brødet er helt kult, pakk brødet i plast brytes eller en Ziploc pose og la brødet ved romtemperatur. Men hvis brødet er laget med noen bedervelige varer, lagre den i kjøleskapet. Hvis du ønsker å fryse brødet, legg den i en stor fryser bag, fjerne noen ekstra luft før forsegling posen. Når du er klar til å bruke brød, tine brødet i posen ved romtemperatur.

Related Posts