Austin, Texas Art Show eller Hendelser

July 21 by admin

Austin, Texas Art Show eller Hendelser


Austin, Texas, en by som er kjent for sitt yrende country og rock scene, har også en voksende kunst samfunn fylt med malere, skulptører, fiber kunstnere og keramikere. Byen er hjem til over 40 kunstgallerier og flere museer. Kunst allianser i Austin ha spesielle kunstutstillinger og arrangementer gjennom hele året, pluss kunstnere holder også åpent studio turer hvor de inviterer publikum til å komme å møte dem og se dem lage.

East Austin Studio Tours

East Austin Studio Tours (øst) er en organisasjon som bringer kunstelskere og kunstnere sammen. En gang i året på senhøsten, kunstnere åpner sine arbeidsplasser for publikum å komme tur, se på kunst skapes, mingle med andre kunstelskere, kunstnere og samlere og støtte kunstneriske samfunnet gjennom kjøp av limited edition brikker laget spesielt for studio tour. Midlertidige kunstinstallasjoner er også opprettet for publikum å nyte under arrangementet.

Art by Austin

Art City Austin er en årlig begivenhet satt på av Art Alliance Austin organisasjon å bringe kunst til bygatene. Hver vår, er områder av byen avsperret slik at kunstelskere kan se malerier, midlertidige malerier, kunst for salg, spesielle utstillinger og også gateartister som gjøglere, stylte turgåere og brann breathers. Navet i arrangementet finner sted på grunnlag av Austin City Hall i nærheten av Lady Bird Lake.

Art Austin On Site

Art Austin er en organisasjon som forener flere downtown kunstgallerier under ett nettsted for å hjelpe kunstelskere og mulige samlere finne tilgang til lokale arbeids kunstnere. Denne organisasjonen fremmer også lokale kunstnere ved å holde den årlige arrangement som heter på nettstedet. På nettstedet fokuserer på samtidskunst ved å sette opp utstillinger i 16 gallerier en helg i året. Disse utstillingene opplyse offentligheten om dagens kunst skapes, pluss eksponere publikum til temporære kunstinstallasjoner.

fusebox Festival

Fusebox Festival er en årlig kunstarrangement som fremmer nyskapende kunst i ulike medier, fra maleri og skulptur til musikk, performance og talte ord. Denne ukelange arrangementet hjelper eksponere publikum til ideen om hva kunst er, hva skapelse er, innovasjon og samarbeid. Dette gjøres ved å holde en hendelse hver kveld for å markere et annet kunstnerisk sjanger.

Art Week Austin

Art Week Austin er kulminasjonen av flere ulike kunstarrangementer i samme uke. Ulike kunst grupper og allianser kommer sammen for å holde kunst hendelser samtidig, inkludert Fusebox Festival, Austin Modern Art Association New Art utstilling og på stedet festivalen. I løpet av uken, er det flere samtaler om kunst i hele sentrumsområdet, samt installasjoner, offentlige kunst skjermer og offentlige kunst og sykkelturer.

Related Posts