Arts & Crafts Show i Ohio

August 5 by admin

Arts & Crafts Show i Ohio


Ohio er dypt investert i kunst og i tråd kunsten tilgjengelig sine innbyggere. Kunst og håndverk viser er en stor del av dette oppdraget. Det er show nesten hver helg i året; noen er spesielt viktig på grunn av sin størrelse og lang levetid.

Delaware Arts Festival

Den Delaware Arts Festival finner sted i Delaware, Ohio, som ligger like nord for Columbus. Den første festivalen fant sted i 1973. Det tar vanligvis sted i mai i løpet av en helg, og inkluderer en juryerte konkurranse basert på originalitet, teknikk, håndverk og design. Alle kunstverk i festivalen er nødvendig for å være original, og det er premier, inkludert kontanter og en fraskrivelse av utstillingshonorar for året etter. Utstillere er pålagt å søke om en messe i festivalen.

Summerfair Cincinnati

Summerfair Cincinnati finner sted den første helgen i juni hvert år i Coney Island Park. Ifølge Summerfair nettsiden, den første virkelig var i 1968 og satt på av innbyggerne i Cincinnati Mt. Adams nabolaget. Virkelig vokste fra det, til slutt flyttet til sin nåværende plassering. Summerfair har vunnet en rekke priser for sine bidrag til kunst i Cincinnati. Det tilbyr en juryerte konkurranse med over 300 kunstnere og håndverkere. Over 20.000 mennesker delta hvert år, og det er betraktet som en av de beste kunst og håndverk messer i landet.

Columbus Arts Festival

The Columbus Arts Festival finner også sted i juni. Møtende festivalen er gratis, og det er rikelig med parkeringsplasser i området. Festivalen startet i 1961, og fant sted på statehouse plenen. Festivalen har vokst til mer enn 230 kunstnere og håndverkere fra hele landet. I tillegg til kunst, er det også levende musikk, gourmet mat og aktiviteter for alle aldre. Det er også en betalt VIP alternativ som lar backstage og intim adgang til festivalen aktiviteter.

Ohio State Fair

The Ohio State Fair er den største show av dem alle. Det skjer årlig gjennom juli og august. The Creative Arts Konkurransen omfatter antikke kunst, baking og kulinariske kunster, mote kunst, mat bevaring kunst, håndlagde kunst, ising, nål kunst og flere nye konkurranser hvert år. Det er også et kunstkategori for kunst stykker, inkludert malerier, skulptur og kortfilmer, med flere priser som deles ut hvert år. Mer enn 800.000 mennesker delta på Ohio State Fair i løpet av de 12 dagene det er åpent.

Related Posts