Art Show i Stuart, Florida

September 27 by admin

Art Show i Stuart, Florida


Stuart er en liten by på østkysten av Florida. Det er den eneste byen i Martin County, og er kjent for den store sailfish befolkningen i havet i nærheten. Selv små, har Stuart en rekke institusjoner dedikert til kunst og kultur som Lyric Theatre, Stuart Heritage Museum og Elliott-museet. I tillegg til sine museer, har Stuart en rekke kunstmesser.

Downtown Stuart Crafts Festival

Håndverkere fra hele USA kommer til Downtown Stuart Art Festival å selge håndlagde varer fra keramikk til fotografering til glassmalerier. I tillegg til håndlagde varer, har håndverket festivalen et grønt marked med orkideer, fersk-snittblomster og friske grønnsaker. Festivalen er full av mat og musikk.

ArtsFest

The Arts Council of Martin County arrangerer den årlige Stuart ArtsFest, holdt i sentrum av Stuart. Den ArtsFest er en selektiv hendelsen og bruker et panel av kunstfeltet til å velge utstillerne. Under festivalen kan besøkende stemme på de beste kunstverk. Og hvert år er en utstiller gitt Folkets Choice Award.

Ut av hånden Art Show

The Historical Society of Martin County holder ut av hånden Art Show i Stuarts Elliot Museum. Den ut av hånden Show har verk av seks, håndplukkede artister og inkluderer Florida-baserte malerier av landskap og portretter.

Related Posts