Art Show i Florida

October 2 by admin

Art Show i Florida


Turistene strømmer til delstaten Florida for sandstrender, fornøyelsesparker, vannsport og Everglades. For kreative typer, Florida tilbyr også en overflod av årlige kunstutstillinger og festivaler, utstillingsvindu arbeidet med både lokale og nasjonale kunstnere. Vintermånedene, som utgjør høyden av Floridas turistsesongen, er fullpakket med disse festivalene, men reisende kan nyte kunst viser helårs opp og ned i Sunshine State.

Coconut Grove Arts Festival

Grunnlagt i 1963, og en av de eldste festivalene i Florida, tar Coconut Grove Arts Festival sted hver februar på gatene i denne pittoreske Miami-området ligger på Biscayne Bay. Arrangementet har kreasjoner av mer enn 360 kunstnere og håndverkere fra hele verden som arbeider i en rekke former, inkludert digital kunst, smykker, fiber kunst, metallarbeider, og 2-D og 3-D mixed media. For sultne festivalgjengere Global Food Village, og tilbyr snacks fra hele verden som er dyktig utarbeidet av anerkjente sør Florida kokker. Musikken artister opptre under hele arrangementet for gjestene underholdning. En liten inngangsbillett ($ 10 i 2010) fordeler nonprofit Coconut Grove Arts and Historical Association; Innbyggerne i Coconut Grove få i for halv pris.

Coconut Grove Arts Festival

3390 Mary Street, Suite 128

Coconut Grove, FL 33133

305-447-0401

coconutgroveartsfest.com

Melbourne Art Festival

Arrangeres hvert år på den fjerde hel helg i april, har dette gratis, ikke-for-profit arrangement fått nasjonal anerkjennelse og nå rangerer blant de 32 beste kunstfestivaler i landet. Hvert år, viser festivalen et verk av mer enn 250 juryen valgt kunstnere som arbeider i alt fra akvareller og oljer til leire og glass, som konkurrere om pengepremier i 10 kategorier. Selv om kunst er den primære uavgjort, arrangementet har også levende musikk og underholdning; en Kidsworld kunst og håndverk, komplett med workshops; og en 5K løp. Melbourne ligger omtrent midtveis ned staten på Atlanterhavskysten, og har et historisk sentrum, hvor festivalen finner sted.

Melbourne Art Festival

625 E New Haven Ave.

Melbourne, FL 32902

321-722-1964

melbournearts.org

Downtown Festival & Art Show

For nesten tre tiår har byen Gainesville i nordlige Florida vert denne frie kunstfestival i begynnelsen av november i sin historiske sentrum distrikt. Arrangementet, som konsekvent rangerer blant de 200 beste fine kunstutstillinger i landet, tiltrekker seg mer enn 100.000 besøkende for to dager med utstillinger av 250 kunstnere som arbeider i alle medier fra akvareller til keramikk til fotografering. The Gainesville Festivalen utmerker seg ved også et utstillingsvindu for scenekunst, inkludert ballett og moderne og jazzdans. Barn får sjansen til å benytte seg av sin kunstneriske sidene ved "Imagination Station", der de male masker, forme med leire eller lage dukkene.

City of Gainesville Kulturdepartementet

302 NE 6th Ave.

Gainesville, FL 32602

352-393-8536

glvculturalaffairs.org

Related Posts