Anbefalt Metal for Tongue smykker

June 11 by admin

Anbefalt Metal for Tongue smykker


En tunge piercing er vanlig piercing, som ligger rett i midten av tungen. Imidlertid er tungen et meget følsomt område og full av mange, store blodkar. Dette er grunnen til at du har for å sikre din piercer er sertifisert og at han bruker riktig metall for tungen ring eller bar.

Kirurgisk rustfritt stål

Kirurgisk rustfritt stål er mest brukt for en piercing og inneholder komponenter som hindrer korrosjon og gjør det lite sannsynlig at dine smykker vil få riper. Kirurgisk rustfritt stål har også en blank overflate, noe som gjør det til et attraktivt valg for tunge smykker. Body-Piercing.com, en nettside skrevet av en piercer og lege fra en australsk klinikken, anbefaler kirurgisk rustfritt stål som en av de mest egnede metaller for tunge piercinger.

Solid gull

Gold har alltid vært et populært valg som en piercing metall. Ifølge Tongue Piercing Ringer, et råd hjemmeside og smykker butikk, så langt som forskere er klar over, er det ingen elementer i gull som forårsaker irritasjon eller allergi hud. Selv om dyrere enn kirurgisk rustfritt stål tunge barer, er gull holdbare, langsiktige og ser bra ut også. Fjorten eller 18 karats ville være best.

Titanium

Titan er et lett metall ofte for piercing smykker. Ifølge tunge piercing Rings, er titan trygg og holdbar. Tunge piercinger laget av titan inneholde nikkel og vil derfor ikke forårsake allergiske reaksjoner. Kroppen har også en tendens til å akseptere titan på grunn av sin ikke-reaktivt kvalitet, mens andre metaller, som sølv, kan irritere huden.

Metaller å unngå

Unngå metaller som sølv, gull belagt eller andre typer av falske gull, sølv, titan eller rustfritt stål. Disse metaller kan også være brukbare etter den første piercing men anbefales ikke, inntil såret er grodd. Disse metallene reagerer dårlig med vann og luft. Silver oksiderer dårlig, og dette er ikke noe du vil ha i tungen. Den gull på belagt gull vil også slites av i tide, slik at du med en metall under som ikke kan være trygge.

Related Posts