Alternativer til et klærne

August 22 by admin

Alternativer til et klærne


Ed Harris og Woody Harrelson er bevis på at skallede menn kan fortsatt ser attraktiv og sexy. Men ikke alle er klar for skallethet, og da Tupeer, kan en produsert parykk vevd av ekte eller syntetisk hår noen ganger være en løsning. Mange ulemper eksisterer med Tupeer, men: De er ofte ganske merkbar, og noen ganger ubehagelig. Heldigvis er det flere alternativer for å håndtere skallethet som ikke involverer Tupeer.

membran Tupeer

De fleste Tupeer ligner små biter av parykk; de har vevd biter av ekte eller faux hår. De er mest vellykket på å dekke et isolert lapp av hodebunnen i midten av hodet. Tupéer bare dekke skallethet; dessverre, de kan ikke simulere effekten av masse tykt hår som vokser rett fra røttene og ut av hodet. Men enkelte selskaper som Folligraft og kontakt Skin produserer brikker som ligner på Tupeer i at de kobler til skallet huden på hodet, men i motsetning Tupeer, de simulere utseendet på håret vokser ut av hodet. Passformen er like og ikke skilles som en kontaktlinse skli over øyeeplet. I stedet for bare å dekke hårløse flekker som en vanlig klærne gjør disse membran Tupeer ligne sunn hårvekst.

Laser Hair Therapy

Hvis du er i markedet for en klærne, sjansene er du fortsatt har noen av håret igjen. I så fall kan du være en god kandidat for laser hår terapi. Dette er en ikke-invasiv praksis som krever besøk til en FDA godkjent rød laser klinikk. Pasientene må sitte under en rød laser hjelm i 30 minutter tre ganger i uken. Dette er noen ganger effektivt med mennesker som lider av skallethet, og folk som fortsatt har noe av håret har en tendens til å se flere resultater. Red laser hår terapi er på ingen måte en "mirakelkur" for skallethet, men det kan være svært effektive. Det er en trygg prosedyre og effektiv nok til å gi det et forsøk.

nøye Styling

Som uvitenskapelig som det høres ut, du virkelig kan maskere mengden av skallethet at du lider gjennom strategisk frisørfaget. For eksempel, hvis håret er i tilbakegang noen inches fra pannen langs en bratt enkes topp, kan du kamuflere at ved å øke hår som du har rundt omkretsen av ansiktet ditt litt lengre. Du kan børste den frem og gel den på plass for å skjule vikene. Hvis du har bare flekker på kronen av hodet, vokser håret lenger på toppen og har det kuttet kortere langs sidene. Pensle lengre hår rundt hårløse flekker på alle sider. Dette er mest effektive med mindre flekker som du ikke ønsker å ha effekt av innpakning lengre deler av håret rundt en skallet flekk. Men vær forsiktig: Kam-overs, som Tupeer, er svært merkbar, og er ikke veldig effektivt for ekstremt forsvant hairlines.

Related Posts