Almond Oil for øyenvippe Vekst

July 9 by admin

Almond Oil for øyenvippe Vekst


Lang og saftig øyevippene er tatt av kvinner som de er et tegn på femininitet. I stedet for å ty til falske øyevipper eller reseptbelagte vekst kremer, en måte å forbedre vippene er å behandle dem med naturlig mandelolje. I andre land, som India, er oljer generelt brukes ofte til å øke hår og øyenvippe vekst. Mandelolje hjelper øyevippene til å vokse lenger fordi det forhold vippene og forhindrer brekkasje.

Faktaene

Mandelolje er en klar olje som er utvunnet fra mandler. Det er vanligvis brukes i aromaterapi og massasjebehandlinger. Mandel olje er høy i essensielle fettsyrer, som gjør det til en effektiv fuktighetskrem og smøremiddel. Det kan være effektiv på å fremme vekst av øyevipper, fordi det gir næring og fuktighet øyevipper og huden rundt dem. Det kan også gjøre dem skinnende og blank.

betraktninger

Det er best å bruke ren mandelolje. Hvis det er blandet med andre produkter eller ingredienser, ikke bruk den på øyenvippene. Oljen kan gjøre det vanskelig å anvende øye make-up, selv etter at den er vasket av. Imidlertid er mandelolje ett av de minst fete oljer.

For å maksimere fordelene av mandelolje, unngå øyenvippe curlers samt vannfast mascara. Øyevipper curlers fremme brekkasje. Vannfast mascara er vanskelig å fjerne og krever ofte mer rubbing enn vanlig mascara.

bruk

Mandelolje bør bare brukes på øyevippene om natten før sengetid. Den kan brukes med fingrene, men sørg for å vaske dem først. En dråpe eller to bør masseres lett inn i øyevippene med fokus på røttene. Masser mandelolje opp til tuppene. Vær nøye med å bruke den med en veldig lett berøring og å ikke få noe olje i øynene. I morgen, bruk en våt vaskeklut og bearbeid øyelokkene og vippene. Ikke tørk som som kan føre til at øyevippene til å bryte eller faller ut.

For å motta maksimal effekt, bør mandelolje brukes på øyenvippene hver kveld. Det vil ta tid å se ny vekst. La det være minst fire til seks uker for å se fordelene.

betraktninger

Sørg mandelolje for å lagre i et kjølig, mørkt sted. Det er lett skades av lys og varme. Etter åpning vil mandelolje bli god i ca ett år. Det er best å kaste den bort på det tidspunktet. Hvis det begynner å lukte dårlig, slutte å bruke og kast den.

Advarsel

Personer med mutter allergi bør ikke bruke mandelolje. Kontaktlinsebrukere bør gjelde mandelolje med forsiktighet.

Related Posts