Alligator Kjøtt Forberedelse

April 18 by admin

Alligator Kjøtt Forberedelse


Fans av alligator kjøtt forstå dens tilpasningsevne til et bredt spekter av favorittoppskrifter. Populariteten til alligator kjøtt har vokst på grunn av sin lave fett og lav kalori teller.

Kutt av kjøtt

Den hvite hale kjøtt og kjeve kjøtt av alligator har mer ømhet enn andre kutt av alligator. Den rosa body kjøtt har en sterkere smak og mer seighet. Den tøffeste kjøttet kommer fra den lille mengden av mørkt kjøtt i halen.

Lagring

Mest alligator kjøtt kommer frosset og kan forbli i fryselagring fire til seks måneder. Tine i kjøleskapet før bruk, og bruk innen en dag av tining. Ikke forsøk å frys tint alligator.

marina

Mariner tint alligator i kjøleskapet og kast marinade etter bruk for å unngå spredning av bakterier. Ved behov for tråkling, reservere en del før du legger resten til rå alligator.

Matlaging

Alligator kjøtt kokker godt sammen med en rekke metoder. Braise alligator med løk og krydder på komfyren toppen; pan-stek det i olje i en stekepanne; småkoke den i en jerngryte med urter og grønnsaker; og grill den etter marinering eller broil det med smør på en broiler pan.

Related Posts