Alle Inclusive Bermuda Trips

April 21 by admin

Alle Inclusive Bermuda Trips


Bermuda er en øy som ligger i britisk territorium langs Nord-Atlanteren øst i USA. Klimaet i Bermuda er varm med de varmeste månedene blir mai til oktober, noe som etterlater en betydelig mengde tid for ferie reise. All-inclusive innebærer kostnader for mat, drikke, barneklubber, flight overføringer, er noen aktiviteter, skatter og service er inkludert i prisen på resort opphold. Øya har bare en all-inclusive resort Grotto Bay Beach.

Grotto Bay Beach

Grotto Bay Beach ligger i Hamilton sognet Bermuda på 21 dekar jord. Anlegget ligger mindre enn fire miles fra LF Wade internasjonale flyplass. Det har 201 rom med egen balkong eller veranda med utsikt over Castle Harbour. Fasiliteter på rommet inkluderer luftkondisjonering, telefon, kabel-TV, safe, kjøleskap, strykejern / strykebrett og hårføner. Anlegget er handicap tilgjengelig og har plass for møter og banketter. Grotto Bay Beach har tre spisemuligheter og en rekke aktiviteter på stedet.

Grotto Bay Beach Resort
11 Blue Hole Hill
Baileys Bay
CR04, Bermuda
441-293-8333
www.grottobay.com

servering

The Palm Court har en eksotisk drikke og mat meny i en uformell atmosfære. Hibiscus rom har en formell spisestue atmosfære som serverer tradisjonell europeisk mat. Det gir et snev av Bermuda-inspirerte retter daglig. De serverer frokost og middag hele året. The Bayside Bar & Grill ligger serverer utendørs hamburgere, pølser og salater. De tilbyr temabufféer. Mandag kveld tema er øya BBQ og torsdag kveld har Surf & Turf. Disse spisesteder er inkludert i all-inclusive pakketur.

aktiviteter

Anlegget tilbyr noen gratis aktiviteter som svømming, tennis, treningstimer, spill og aktiviteter for barn. Det er fire tennisbaner med en profesjonell instruktør tilgjengelig for undervisning. En ferskvann basseng er åpen for fri svømming. Spill og aktiviteter for barn er planlagt daglig. Fee baserte aktiviteter som dykking, snorkling, seiling og kajakkpadling. Blue Hole Vannsport drives på grunnlag av feriestedet. Cathedral Cave og Prospero Cave er andre funksjoner som tilbyr grottedykking og utforskning.

Related Posts