All Inclusive Hawaii Family Resorts

February 18 by admin

All Inclusive Hawaii Family Resorts


Hawaii, fra de hvite sandstrender til kokos gode drinker til stranden-front hoteller, er det perfekte bakteppet for enhver familie ferie. Og når du reiser med en hel familie, bekvemmelighet og kostnadseffektivitet er viktige hensyn, og dermed gjøre en all-inclusive resort spesielt attraktivt.

Dessverre, Hawaii-øyene hevder bare en all-inclusive: Kona Village Resort på Kohala Coast. Familier som ikke finner Kona sin kopp te kan være lurt å prøve en all-inclusive ferie i Hawaii-pakken.

Kona Village Resort

Skilte seg som Hawaii eneste all-inclusive resort, kan Kona Village være en flott ferie alternativ for din familie. Ligger på Kahlue Coast i Kailua Kona Hawaii, Kona er all-inclusive resort pakker spenner fra korte opphold i landsbyen suiter til utvidet ferie i en av sine private bungalower.

Avhengig av den valgte pakken, familien din vil motta daglige frokost, kaffe og drikke sortiment på rommet, hav-side måltider, og en rekke gratis aktiviteter fra snorkling og kanopadling til star gazing med en verdensklasse astronomen. Rundtur transport til og fra Kona International Airport er inkludert i alle pakkene.

Kona Village Resort

Kohala Coast

Kailua Kona Hawaii 96745

800-367-5290

Oahu Supersaver Ferie fra Hawaii-Aloha

Når all-inclusive resorts ikke er tilgjengelige, kan all-inclusive ferie pakkene være et godt valg for din familie. Hawaii-Aloha all-inclusive Oahu Supersaver pakken er et spennende alternativ for familier som starter på $ 1797 per person, per september, inkluderer flyreise fra vestkysten 2010. Pakken, syv netter på Park Shore Waikiki Hotel, pluss to måltider om dagen , daglige aktiviteter og ledig tid på ettermiddagen og kvelden. Og familien er bundet til å nyte aktiviteter: passatvindene seiling, Pearl Harbor Tour, North Shore og Hanauma Bay opplevelser og enda en middag cruise en natt av oppholdet. Nyt frokost og middag på strandhotellet. Oppholdet inkluderer også en leiebil for gratis dag i løpet av ferien.

Hawaii - Aloha

Oahu Supersaver

800-843-8771

hawaii-aloha.com

Oahu / Maui ferie fra Hawaii-Aloha

Tenk deg 10 dager og to øyer; høres ikke ille. Oahu / Maui ferie Hawaii-Aloha s inkluderer flyreise, overnatting, aktiviteter, mat og transport alle starter på $ 2599 per person, per september 2010. Familien din vil bli møtt på flyplassen med leis og en limousin venter på å ønske deg velkommen til Hawaii. Din Oahu Oppholdet inkluderer en tur til Polynesian Cultural Center, en North Shore eventyr dagen, og selv en spa-dag og middag cruise.

I Maui, vil du oppleve en gratis dag å slappe av og utforske, et fjell / vulkan tur og en Kaaanapali cruise. Flybillett fra Oahu til Maui er inkludert.

Hawaii - Aloha

Oahu / Maui 2 Island

800-843-8771

hawaii-aloha.com

AATPA Inc: Waikiki Inclusive

Hvis du ønsker å ta med familien på den klassiske Hawaiian ferie, prøv en Waikiki all-inclusive pakketur fra AATPA Inc, en Hawaii-spesialisert reisebyrå. For så lite som $ 499 per person, per september 2010, kan familien nyte fem til ti netter på Waikiki hotell, frokostbuffé, middagsbuffé, en tradisjonell hawaiisk show, og en spesiell middag cruise for de som bestiller åtte netter eller mer. Waikiki Inclusive er fint for familier som ikke ønsker en hverdag og vil heller planlegge sin egen virksomhet. Denne pakken inkluderer ikke airfare.

Waikiki Inclusive

waikiki-inclusive.com

Related Posts