Alkoholholdige drikkevarer med et kirsebær

September 26 by admin

Alkoholholdige drikkevarer med et kirsebær


Cherries - særlig maraschino kirsebær - er et populært garnityr for flere cocktails. For noen drinker, som en Rob Roy, er kirsebær klassisk garnityr for cocktail. Drikk oppskrifter vanligvis kaller for bare ett kirsebær å dykke etter, men noen mennesker liker noen ekstra kastet i å spise etter at de er ferdig med sin drink. Med mindre oppskriftene sier noe annet, kan du bruke kirsebær som har sin stengel festet slik at de enkelt kan trekkes ut av cocktail.

Rob Roy

Chill et martiniglass med isvann. Fyll en 4-oz. drikke shaker med is. Tilsett 2 1/2 oz. fra øverste hylle scotch og 1 oz. av søt vermouth. Kaste i en dash av Angostura bitter. Rist drink mikser til chill cocktail. Tøm vannet fra martiniglass, sitter en sil på toppen av drikke shaker og sil drinken i glasset. Stikk innom et kirsebær før servering.

Cherie

Fyll en 4-oz. drikke shaker med is. Legg 1/2 oz. hver av triple sec og kirsebær brandy, deretter 1 oz. av lys rum. Stikk innom en ss. lime juice, deretter riste drikke shaker til chill cocktail. Sil drinken i et martiniglass med en drink sil. Legg et kirsebær.

Cherry Martini

Chill et martiniglass med kaldt vann. Hell 1 oz. Kirsebær-smaksatt vodka og 1 oz. av kirsebær Snaps i en 4-oz. drikke shaker fylt med is. Legg til en skvett sitron lime soda. Rist cocktail. Fjern stilken fra et kirsebær, tømme vann fra martiniglass og slippe kirsebær i. Sil martini inn i martiniglass.

Jersey Cherry

Fyll en 8-oz. bergarter glass med is. Tilsett 1 oz. av kirsebær brandy og en 1/2 oz. av hvit rum. Fylle resten av glasset med cola og bland cocktail med en drink rører. Topp av med et kirsebær.

Related Posts