Alaska Wilderness Trips

November 8 by admin

Alaska Wilderness Trips


Alaska er den største amerikanske staten i form av landmassen. Det er stort sett ubebodd villmark, fjellkjeder, isbreer og innsjøer. Juneau er statens kapital og Anchorage er den største byen. Wildlife trives i uberørte naturomgivelser som gir en scenisk bakteppe for mange utendørsaktiviteter. Reise selskaper tilbyr ulike villmarksturer rundt Alaska, som strekker seg fra å vise nordlys til hvalsafari på et cruiseskip.

Golden Eagle Outfitters

Golden Eagle Outfitters tilbyr guidede eller unguided eksterne villmark flyte turer i Delta Junction-området i Alaska. Turen starter med en 45-minutters flytur over Tanana Hills. Overfør til øvre Goodpaster, eller Salcha River er med fly. Den fem dager flyte tur er begrenset til fire til seks personer som bruker to eller tre kano flåter som kan bære ca 1500 pounds hver og en kajakk flåte. Turen er 50 til 60 miles langs en av de naturskjønne elver med overnatting camping i villmarken. Harr fiske er populært, med regelmessige fangster som måler 16 til 18 inches. Flyte tur området har vært ubebodd siden tidlig på 1900-tallet gold rush-tiden. Skogen langs elvene har dyr, som elg, villrein, svart eller grizzlybjørn og ulv, og du vil se 100 år gamle fangstanlegg og gruvedrift hytter på elvebredden.

Golden Eagle Outfitters

PO Box 692

Delta Junction, AK 99737

907-895-4139

alaskawildernessexpeditions.com

Adventure Alaska Tours

Adventure Alaska Tours tilbyr en syv-dagers tur gjennom nasjonalparkene i Alaska. Turen opererer sesong juni og ut august med maksimalt åtte personer i en gruppe. Vandring er daglig over en rekke terreng, alt fra villmarks tundra og alpine innsjøer til fjellrygger og tempererte regnskoger. Turen starter i Anchorage med en buss overføring til Denali nasjonalpark. Etter et dyreliv guidet tur, vil du tilbringe to netter på Jack River Camp. Dag tre bringer en tur langs den alpine ryggen av Maclaren Summit og tvers Meier Lake over en svingende bro. Dag fire starter med en trek gjennom Wrangell-St. Elias National Park og på tvers Kennicott River til en privat elvebredden leir med utsikt over Mount McKinley i to netter. Den sjette dagen består av vandring gjennom Thompson Pass og synkende til Valdez på Prince William Sound for en overnatting i en seng og frokost. Dag syv inkluderer en Alaska State Ferry tur over Prince William Sound før retur til Anchorage.

Adventure Alaska Tours

PO Box 64

Hope, AK 99605

800-365-7057

adventurealaskatours.com

Coldfoot Camp

Coldfoot Camp tilbyr en base for en rekke aktiviteter i fjern Brooks Mountain Range regionen i Alaska. Om sommeren er det flight, fotturer, rafting og fiske. Vintermånedene gir en mulighet for aurora visning med en kveld hytta besøk til Wiseman for nordlys displayet. Utflukter som hundekjøring med lokale kjørere også skje i vinter. Helårsaktiviteter inkluderer en guidet arktisk fjell safari og et besøk til den historiske fellesskap av Wiseman. Åpent året rundt, Coldfoot Camp har en kafé, rustovernattings, tour tjenester, drivstoff og dekk reparasjon.

Coldfoot Camp

PO Box 81512

Fairbanks AK 99708

866-474-3400

coldfootcamp.com

Related Posts