Aktiviteter for enslige i Las Vegas

December 6 by admin

Aktiviteter for enslige i Las Vegas


Las Vegas, juvelen i Mojave-ørkenen, passer for enslige. Gentlemen klubber kaste overdådige bachelor og bachelorette partene, og de store alpinanlegg vert utallige konserter og fester. Spillebordene presentere en flott mulighet til å sosialisere med andre spillere, mens de som har en tendens til å samle på sport bøker også tilby massevis av fellesskap. Selv bortsett fra gambling, hovedaktiviteten i Vegas, singler er aldri på et tap for ting å gjøre.

bassengfester

Las Vegas er fullt i helgen bassengfester i sommer. En enkelt mekka, disse partiene spenner fra det eksklusive til bare debauch. The Encore Beach Club er den nyeste utgaven til pool party liste, med 60.000 kvadratfot, fullpakket med tre bassenger, Cabanas med flatskjermer og kjøleskap, klimatiserte bungalower med egen hot-kar, og mer.

Hvis du er i behov av rehab vil du finne at partiet hver søndag i sommer på Vegas Hard Rock Hotel and Casino. Oppfinneren av Vegas pool party, bergarter Rehab bassengområdet med verdenskjente DJ-er, kjendiser og masse alkohol.

Nattklubber

Hvis du er singel i Las Vegas og leter etter andre single, traff klubbene. Det er vanligvis lange linjer, heftig dør avgifter og flaske prisene som kan få deg et par flere netter på hotellet. Hvis du er ute etter andre turister, LAX på Luxor og Studio 54 på MGM Grand er stedene å gå. Lokale Las Veganere henge ut på XS på Encore, Tryst på Wynn og The Bank på Bellagio. Populære homofile klubber inkluderer Gipsy, 8 1/2 Ultra Lounge / Piranha og svært uformell Freezone.

Ja, det er en "etter arbeidstid" i Las Vegas, og du vil finne lokalbefolkningen på Drai, på Bills Gambling Hall. Husk at mange av klubbene har strenge kleskoder, så Ring fremover.

Athletic Aktiviteter

På grunn av de ekstreme i klimaet, er Las Vegas ikke spesielt bidrar til tung sportslig aktivitet. Diehards bor her, skjønt, og elsker å dele sine aktiviteter med andre. The Las Vegas Track Club er en enkelt Las Vegas runner drøm gruppe. Spor Club A non-profit, all frivillig gruppe turgåere, turgåere og løpere, og tilbyr race kalendere og lister over kursaktiviteter og sponser sine egne løpe hendelser. Klubben ønsker nykommere. Du kan få kontaktinformasjon fra sin hjemmeside, oppført i ressursene.

Las Vegas Tennis Pals er en myspace.com side der du kan møte andre tennisspillere, finne samarbeidspartnere og få up-to-date på verden av tennis.

Las Vegas-dalen Bike Club arrangerer turer og andre arrangementer for syklister å mingle og bli kjent med likesinnede entusiaster. Kontaktinformasjon er på sin hjemmeside, oppført i Resources nedenfor.

Related Posts