Aktiviteter for barn i Tysons Corner, VA

April 1 by admin

Aktiviteter for barn i Tysons Corner, VA


Ligger ca ti minutter fra Washington, DC, Tysons Corner, Virginia er hjemmet til to av landets største kjøpesentre og er det sentrale forretningsområdet for Fairfax County. Selskaper som Freddie Mac, Capitol One, Hilton Worldwide og USA Today har sine primære hovedkvarter i Tysons Corner, så det er dagtid befolkning svever til 100.000, en femdobling for et område med bare 20 000 heltids beboere. Selv virksomhet kan være konge i denne byen, er det ganske mange aktiviteter som barna kan nyte.

Clemyjontri Park

Åpnet i 2006, er dette merkelig heter Tyson Corner park en gutt paradis. Bygget på land donert av Adele Leibowitz (parkens moniker er et konglomerat av hennes barns navn), en ting som gjør den 18 mål store parken unik er at den har lekeapparater og aktiviteter for barn begrenses av bukseseler, turgåere eller rullestol. Den store lekeområdet har fargerike baner, sklier, husker og annet gymnastikk utstyr, og en polstret sporområde som går gjennom hele parken. I løpet av våren og sommeren, er karusellen ritt tilbys for $ 1.50. Dekket områder og benker kan leies ut til arrangementer, men sørg for å ringe i god tid som de er på en premie og fylle opp raskt.

Clemyjontri Park?
6317 Georgetown Pike?
McLean, VA 22101
703-388-2807?
fairfaxcounty.gov/parks/clemyjontri/

Theodore Roosevelt Island

Åpent daglig fra kl 10 til 18:00, er Theodore Roosevelt Island gratis for publikum, men parkering fylles opp raskt, spesielt i helgene. Dette Tysons Corner, Virgina attraksjon er like nord for Roosevelt Bridge. Mens det er ingen swing sett eller klatrestativ på øya, vil barna fortsatt finne mange aktiviteter å okkupere seg selv. Familier kan plukke opp en sti kart og meander via fots eller på sykkel gjennom naturlige stier, nyte flora og fauna eller skog og myrområde. Bånd kjæledyr er tillatt og en rekke organiserte barnevennlige aktiviteter foregår i sommermånedene.

Theodore Roosevelt Island
George Washington Memorial Parkway.
McLean, VA 22101
(703) 289-2500
nps.gov/this/index.htm

Spring Hill Recreation Center

Barna vil finne mye å gjøre på Fairfax County Spring Hill rekreasjonssenter, en av Tyson Corners 'travleste steder for barn. En rekke av barns idretter ligaer, fra fotball til fotball til baseball, operere fra Spring Hill. Spesielle innendørs og utendørs lekeområder er utpekt for bare yngre barn. Det oppvarmede innendørsbassenget er åpent for fri svømme året rundt, og foreldre kan trene mens barna få litt energi ut på de ulike lekeplasser, felt og domstoler. Det er ingen medlemskap koster å delta og nyte Spring Hill, men en nominell aldersbaserte gebyr belastes på døren.

Spring Hill Recreation Center
1239 Spring Hill Road
Mc Lean, VA 22102
(703) 827-0989
fairfaxcounty.gov/parks/rec/shillrec.htm

Related Posts