Aktiviteter for barn i Ocala, Florida

June 19 by adminOcala ligger i Marion County, nordvest Florida. Det er kjent som "Horse Capital of the World" som området har mer enn 200 gårder og treningssentre, hvorav noen har produsert Triple Crown og Kentucky Derby vinnere. Denne naturskjønne destinasjonen tilbyr en rekke morsomme aktiviteter for barn.

Silver Springs

"Tarzan", "Creature fra Black Lagoon" og mange National Geographic spesialiteter har blitt filmet i Silver Springs. Parkens krystallklar elv og tykke, tropiske skoger lar besøkende til å oppleve livet som det var 10.000 år siden. Barn kan nyte elva cruise, dyreliv utstillinger, karuseller og aktiviteter i hele parken. The Wild Waters vannpark her viser en 450 000-gallon basseng, en 220-fot lange flume ride og andre vann rides. Parken har også en Rumpetroll Pool område for småbarn.

carriage Tours

Ta en hest og vogn tur gjennom Ocala historiske gater og forbi gårder, hvor du vil se fullblodshester, Tennessee turgåere, Paso Fino og kvartal hester, blant andre hesteraser.

Tuscawilla Park

Den 34,3-acre Tuscawilla Park gir familier med en lekeplass, en halv mil betong turvei, seks opplyste tennisbaner, to opplyste basketballbaner, en kickboxing domstol, en baseball-feltet og shuffleboard. Ta en piknik sammen på familiens dag med moro og spise i parkens piknik paviljongen området, som er utstyrt med toalett.

Ocala National Forest

Ocala National Forest ligger på 383,000 dekar og er den sørligste skogen i det kontinentale USA Området har mer enn 600 innsjøer, elver og kilder, som tilbyr besøkende året rundt båtliv, snorkling og bademuligheter i krystallklart vann.

Related Posts