Aktiviteter for barn i nærheten av Rolla, Missouri

June 26 by admin

Rolla, Missouri ligger i Meramec Valley-regionen av staten. Det er halvveis mellom de større byene St. Louis og Springfield. Med historiske bånd til Route 66 og USA jernbane industrien, er Rolla et naturlig paradis for folk som liker utendørs. Fotturer, fiske, padling og sykling blant multi-acred parker og miles av stier er bare noen av de morsomme aktiviteter for barna som finnes i og rundt Rolla.

Rolla Skate Park

Dette skateboard parken ble åpnet i 2002 og har vært et trekkplaster for Rolla barna siden den gang. Åpent daglig for aktivitet 09:00 til 08:00 i løpet av juni, juli og august, og 10:00 til 17:00 under de andre 9 måneder, parken funksjoner ramper og spyd og masse vidåpne betong plass. Parken er designet for bruk av barn 8 og over. Barn under denne alderen må ledsages av en voksen. Hjelm er påbudt å bli slitt av noen innsiden av portene. Knebeskyttere, albuebeskyttere og håndleddsbeskyttere er sterkt oppmuntret. Rolla Skate Park er ikke overvåket eller forsikret.

Rolla Skate Park
Ber Wan Park
Farrar Drive
Rolla, MO 65401
rollacity.org/parks/skate.shtm

Mark Twain National Forest

Lane Springs er en campingplass i Mark Twain National Forest. Ligger ca 7 miles sør for Rolla, Missouri på High 63 og satt sammen av Little Piney Creek, er en enkelt dag opptak $ 2 per bil og $ 10 per buss. I tillegg til 18 campingplasser (noen med strøm), griller, paviljonger, bord og toaletter, har Lane Springs en rekke aktiviteter for barn og familier til å inkludere bading, fiske, båtliv og kanopadling, turstier og naturskjønne områder.

Lane Springs
Mark Twain National Forest
401 Fairgrounds Road
Rolla, MO 65401
573-364-4621

Senteret

Senteret er Rolla sin 4000-square foot helse og rekreasjon kompleks. Årlig medlemsskap er alltid tilgjengelig, men ikke-medlemmer kan dra nytte av sine mange tilbud for en daglig avgift basert på alder. Med to gymsaler, et innendørs gang, vekt rom og mange utendørs felt for barn sports ligaer, er det største trekkplasteret for barn senterets Aquatics fasiliteter. Dette området har en olympisk størrelse basseng i tillegg til en tre-etasjers vannsklie og lazy river. Om sommeren åpner senterets utendørs Splash Zone badeland til alle for $ 4,50 per daglig opptak. Driftstiden er hverdager fra 24:00 til 19:00 og helger fra 24:00 til 06:00 Det kan også leies til private arrangementer.

Senteret
1200 North Holloway
Rolla, MO 65401
(573) 341-2386
rollacity.org/centre/centre.shtm

Related Posts