Afrikanske håndlaget stoff Håndvesker

May 26 by admin

Afrikanske håndlaget stoff Håndvesker


En tur til Afrika er ikke nødvendig å nyte en av disse posene fordi Afrika eksporterer en rekke fargerike og funksjonelle vesker til masse forhandlere i USA. Økologisk bevisste mennesker velger å bære afrikansk håndvesker fordi de setter pris på seg produkter laget av bærekraftige ressurser. Andre mennesker bare liker måten at disse posene ser. På grunn av forskjellige stiler tilgjengelig, er det en afrikansk veske som passer for enhver anledning.

Sisal Vesker fra Afrika

Sisal er en fibrøs gress dyrket i Afrika som er vevd inn i vesker og poser i et bredt spekter av stilarter. Disse posene er tilgjengelig i naturlige nyanser, for eksempel tan og brun, som ikke har blitt endret fra sin naturlige farge. Sisal er også farget før veving for å lage vesker i lyse og livlige farger. Sisal Posene er tilgjengelig i størrelser som spenner fra en liten wristlet opp til en stor størrelse tote. Woven sisal Posene er tilgjengelig med dekorative aksenter laget av andre materialer, så vel som nøytrale. Striper og skjell er vanlige dekorative aksenter innlemmet i sisal poser.

Skinnvesker fra Afrika

Antelope og buffalo skinn er to typer skinn som ofte brukes til å lage vesker eksportert fra Afrika. Afrikanske lær poser vil inneholde feil i farge og tekstur av lær fordi autentisk, full korn lær ikke er endret etter at den er fjernet fra dyret. Afrikanske lær poser kan være vanlig, eller dekorert med perler eller frynser. Holdbar lær håndvesker fra Afrika kommer i en rekke størrelser fra liten lommebok størrelser opp til store duffle bag størrelse. Styles er tilgjengelig som er egnet for både menn og kvinner. Afrikanske vesker av dyr hud Posene er tilgjengelig i semsket og glatt skinn. Styles varierer spenner fra firkantede vesker som ligner på korte saker til uformelle sekk stil poser.

Woven Leaf Vesker

Woven blad Posene er representative for de naturlige poser som Afrika er kjent for. Bananblader og palmetrær bladene er to materialer som er vevd inn i vesker av afrikanske kvinner. Disse posene er tilgjengelig i små størrelser, men er mer vanlig ganske store i størrelse. Denne type veske er utmerket for anvendelse som en bleie pose, bok pose eller sekk dagligvarer. Leaf fiber poser er vanligvis selges i dempede, naturlige farger som tans og brunt. Farget vevd blad poser er også tilgjengelig i lyse og sterke farger som rødt og limegrønn. Disse posene kan være faste eller stripete og kan eller ikke har dekorative aksenter laget av forskjellige materialer, som skinn stropper.

Basket stil Vesker

I Afrika er rund eller firkantet kurver som vanligvis brukes til å bære ting, i stedet for flate og små vesker og poser. Basket stil Posene er en krysning mellom en kurv og en veske. Denne stilen av afrikansk vesken har en bred base og en åpen munn, lik en kurv; men har store bæreremmer festet slik at folk kan bære dem rundt enkelt.

Related Posts