6 ting å gjøre på din første tur til Hawaii

December 6 by admin

6 ting å gjøre på din første tur til Hawaii


Hawaii er en drøm reisemål for mange reisende. Med sine uberørte strender, bratte fjell og andre naturlige underverk, det byr på vakker natur og et bredt spekter av aktiviteter som holder de fleste turister ekstremt opptatt. For første gang reise til Hawaii, kan det store antallet av attraksjoner og aktiviteter tilgjengelig på øyene være litt overveldende. Men det er flere aktiviteter som ikke Hawaii førstegangs bør gå glipp av.

Delta på et autentisk Luau

Når folk flest tenker på Hawaii, et bilde av en luau kommer vanligvis til tankene. Som et resultat av å delta på en autentisk polynesisk luau er et must på første Hawaiian turen. Luaus kan finnes på de fleste øyer, inkludert Kauai, Maui, Oahu og Hawaii, og tillater reisende å oppleve tradisjonell musikk, dans og mat av den polynesiske kulturen. De fleste luaus har hula og brann dansere, og gjestene nyte polynesiske retter som stekt gris og rå marinert fisk kjent som rote.

Ta en helikoptertur over Kauai

Kauai er en destinasjon for reisende som liker eventyr og aktivitet fordi det er mindre utviklet enn de andre øyene, og tilbyr rikelig med naturlig terreng å utforske. Tar en helikoptertur over øya lar reisende å observere deler av øya som ikke er tilgjengelig til fots, for eksempel Napali Coast. Fra luften, er besøkende behandlet til en fantastisk utsikt over fjell, daler og strender, som er obligatoriske for alle naturinteresserte.

Fottur Diamond Head Crater

En av de mest kjente landemerkene på øya Oahu er Diamond Head Crater. Dannet av en vulkan, kan Diamond Head nås ved en tursti som inkluderer en moderat stigning. På toppen, kan besøkende benytte seg av noen av de beste panoramautsikt over Oahu og utforske en verdenskrig bunker. Foto muligheter er rikelig på Diamond Head også, så husk å ta med kameraet.

Besøk en vulkan

Det er for tiden to aktive vulkaner på Hawaii: Kilauea og Mauna Loa. Begge ligger på Big Island. Første gang besøkende til Hawaii bør legge disse vulkaner til sin reiserute for å oppleve de naturlige underverkene i Volcanoes National Park. Kilauea regnes som den mest aktive vulkanen i verden, ifølge Destination 360, slik at besøkende kan observere smeltet lava på stedet. Mauna Loa er den største vulkanen i verden, som omfatter halvparten av Big Island. Begge gir reisende med flott utsikt og gode fotomuligheter.

Nyt Waikiki Beach

Waikiki Beach på Oahu er en av de mest kjente strendene på Hawaii. På din første Hawaiian turen, sørg for å stoppe ved Waikiki Beach og ta del i det brede spekter av vannsport og aktiviteter. Surfing, vindsurfing, boogie boarding, svømming og jetski er alle morsomme i det glitrende vannet ved stranden. For ikke-sportslige typer, slappe av på stranden med en god bok er en fin måte å tilbringe dagen også.

Besøk Pearl Harbor Memorial

Pearl Harbor, stedet for 1941 japanske angrepet på den amerikanske marinebasen, er en annen må-se reisemål for første gang besøkende til Hawaii. Ligger på Oahu, inneholder USS Arizona Memorial et Pearl Harbor Museum hvor reisende kan lære mer om angrepet og dens konsekvenser. Besøkende kan også være interessert i å se Punchbowl Memorial, som ligger i Honolulu og dedikert til alle som har mistet livet på Pearl Harbor.

Related Posts