40 s Roll frisyrer

August 10 by admin

40 s Roll frisyrer


1940 var en tid med ren glamour. USA var fortsatt utvinne fra den store depresjonen, men amerikanske kvinner funnet flukt i Hollywood frisyrer. The Victory Roll, Reverse Roll, og Pin Curls ga kvinner et snev av starlet glam de kunne oppnå hjemme.

Start med Høyre Cut

I 1940 sto en klippe håret ut fra alle andre. Kvinner bar håret i et kutt kalt Middy. Den Middy består av 4 tommers lag over hele hodet, og 3 tommers lag foran ørene. Slitt ned, den Middy var myke bølger som innrammet ansiktet og hvilte på skulderlangt med myke, siden smell. Lengden og lag laget ble utformet for å oppnå de populære up-blåst frisyrer av dagen.

Kvinner ikke bære rett hår i 1940, så nå frisyrene fra denne epoken krever enten sette håret i ruller eller får en perm. For å sette håret, bruke varme curlers eller sove i mykt skum valser. Del håret og rull håret under valsen i avsnittene over hodet. Bruk mellomstore valser. Når du tar rullene ut, børste forsiktig å jevne, men ikke skille krøllene.

Seier eller Reverse Roll

Børst håret og del. Victory Rolls kan være symmetrisk, med en midtre del, eller asymmetrisk, med en side del. Del håret over baksiden av hodet ditt også, slik at tre seksjoner, en i ryggen, og en på hver side. Fest seksjoner med gummistrikk. Ta en sideseksjon og pensel før det er veldig glatt og holdt på om nivået på ditt tempel. Rulle på seg selv, mot hodet. Pin på plass og spray med hårspray. Gjenta på den andre siden. Ryggen kan enten være låst opp eller igjen lenge. Rullene skal sitte mot hodebunnen. Hvis de har for mye volum, flat med håndflaten. Hvis de er for flat, knipe med fingrene og spray igjen.

pin Curls

Pin Curls oppnås ved å dele fuktig hår i små seksjoner og curling dem inn i trange krøller som er sikret med Bobby pinner mot hodebunnen. Jo mindre delen, og jo lenger pinnene er igjen i, jo strengere curl. Noen kvinner i 1940 pin krøllet sine smell og lot resten ligge mindre tett kveilet for Victory Rolls. Pin krøllet hår kan glattes med en pensel og blåst opp på sidene i Victory Rolls, med ryggen og smeller igjen veldig krøllete.

Related Posts